Lisää koriin

Maailman parhaat seinätarrat kotiin ja toimistolle


Hei ystävä! Olemme tarroihin ja luovaan tilasuunnitteluun erikoistunut design studio ja kauppa Helsingin Kalliossa. Suunnittelemme, valmistamme ja myymme tarroja ja seinägrafiikkaa kotiin sekä toimistolle. Studioltamme löydät myös pienen lahjatavaraliikkeen jossa myymme uniikkeja pienten valmistajien tuotteita ympäri maailmaa.  Löydämme inspiraatiota reissuista, kirjoista, kirkkaista väreistä, Bill Murray:sta ja kissoista. Parhaat fiilikset saamme kuitenkin siitä että sinä olet löytänyt tiesi tänne, joten iso halaus sinulle ja tervetuloa! 


Nice to meet you
Alba, Made of Sundays

Alba

Rakastaa koiria, kissoja ja kaikkea pörröistä, Alba tunnetaan myös halusta antaa nimi kaikille studion kasveille ja esineille. Ei pidä aikaisin heräämisestä, pimeydestä eikä yhteistyöhaluttomista hiuksista. Teki ennen töitä konsulttina ennen kun päätti että söpöjen asioiden piirtäminen oli huomattavasti palkitsevampaa.

Gemma, Made of Sundays

Gemma

Studion ikuinen multitaskaaja. Koulutukseltaan kriminologi ja jälkiruokakokki, Gemma rakastaa kissavideoita, bbq ribsejä ja kaikkea laiskiaisiin liittyvää. Ei pidä hämähäkeistä, kaupasta ostetuista kakuista ja likaisista hiuksista. Kaikki mihin Gemma koskee muuttuu automaattisesti söpöksi.

Thomas, Made of Sundays

Thomas

Rakastaa hyvää musiikkia, ruokaa, kahvia, surffausta ja vanhoja Vespoja. Ei pidä huonosti käyttäytyvistä ihmisistä, ruokakaupassa käymisestä ja palaneista popkorneista. Webmaster ja erittäin hyvä kaikessa verkkokauppaan liittyvässä, tekee myös konsulttina töitä osoitteessa Sundays.fi


Voit lukea meistä myös näillä ihanilla sivustoilla

Tarrojen suunnittelua ja valmistusta - Luovaa sisustusta - Lahjatavarat