Lisää koriin

Anna lahjaksi elämäsi suurimman hetken tähtitaivas

Oliko se ehkä se ensimmäinen tanssi, lapsen syntymä tai joku muu mahtava hetki jolloin maailmasi muuttui kohti parempaa. Anna rakkaallesi lahjaksi juuri sen yön tähdet ja hetkestä tulee ikimuistoinen.

Tähtikartta on saatavilla joko kauniilla avaruustaustalla tai minimalisen yksivärisenä. Ja mikä parasta, voit käyttää 50 * 70 cm kokoista tähtikarttaa joko julisteena tai seinätarrana. Meidän mattapintaiset paperista valmistetut seinätarrat näyttävät niin hyviltä että ne toimivat loistavasti myös kehystettynä. Ja mikäli asut vuokralla etkä voi tehdä seiniin reikiä voit yksinkertaisesti vain liimata tarrajulisteen seinään kiinni. Kaikki seinätarramme ovat helposti irroitettavissa normaalisti maalatusta sisäseinästä. 

Grey night sky star map wall decal

Oman tähtiyön luot muutamassa minuutissa:

  1. Anna julisteelle otsikko joka juhlistaa tapahtumaa
  2. Nimeä paikka, tulostamme tarkalleen kirjoittamasi tekstin (pro tip: voit myös käyttää tämän paikan kirjoittaaksesi pienen viestin tai muuta jos haluat, kunhan siitä ilmenee paikka jonka tähdet haemme).
  3. Anna päivämäärä
  4. Valmis! Tee pieni tanssi ja taputa itsesi olalle

Tämän jälkeen me käytämme tilauksesi astronomiaohjelmiston läpi joka tulostaa juu sen tähtitaivaan joka oli antamasi paikan yllä kyseisenä ajankohtana. Tähtikuviot ovat nimettynä ja indikoitu viivoilla. Tähtikuvioiden lisäksi tulostamme lähimmät kaukaisen avaruuden tähdet jotka juuri silloin näkyivät.

Suunnittelemme ja tulostamme kunkin julisteen aina tilauksesta, joten anna meille 2-4 työpäivää saadaksemme tilauksesi valmiiksi lähtemään. Kuten kaikki seinätarramme tulostamme myös nämä liuotinvapailla ja hajuttomilla vesipohjaisilla väreillä.

Toivomme että sinä tai lahjan vastaanottaja tykkää tästä yhtä paljon kun me teemme.

Halauksia ja aurinkoa koko Sundays:sin perheeltä :)

- Alba 

Night sky star map wall decal

 

Ehkä sinua kiinnostaa myös


Jätä kommentti

Pst, moderoimme kaikki kommentit ennen julkaisua